Autobedrijf van de Wouw heeft een service waarbij je een busje kunt huren voor Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving. Met onze betrouwbare, professionele en vriendelijke aanpak en onze technische kwaliteiten presenteren we een uitstekende verhuurservice. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Autobedrijf van de Wouw een busje huren om vanuit Waalwijk en omgeving complete bewegingsvrijheid te hebben.

Meer informatie over de tarieven en voorwaarden vindt u op onze website. We maken graag heldere afspraken en daar mag u ons aan houden. Zo spreken we in ieder geval altijd een scherp tarief af met klanten. Autobedrijf van de Wouw levert zo heel goedkoop een huurbusje dat bovendien erg luxe is. We verhuren klanten daarnaast geen oude busjes of busje die uit de lease komen. Daarnaast zit er altijd minimaal airco in en een goede audio-installatie. De busjes zijn te huur voor één dag, enkele dagen of zelfs enkele maanden. Bespreek gerust uw mobiliteitsbehoefte met ons en dan bieden we u altijd een passende oplossing.

Autobedrijf van de Wouw maakt het met een goede prijs en service heel aantrekkelijk om een busje te huren vanuit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand. We maken het klanten lekker makkelijk en zo kan iedereen snel een busje huren. Wij hebben diverse bestelbussen beschikbaar voor de verhuur, dus geef aan wat u zoekt en wij zoeken het meest geschikte busje voor u. Ook hebben wij diverse extra opties waar u voor kunt kiezen, denk daarbij aan bijvoorbeeld een dakkoffer, winterbanden, kinderzitje, navigatiesysteem e.d.

Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s en zijn wij dealer van onder andere Mitsubishi en Hyundai. Ook indien u een occassion zoekt bent u bij Autobedrijf van de Wouw aan het goede adres.

Direct een busje huren vanuit Waalwijk of omgeving kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?