loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Direct, eenvoudig en snel een bestelwagen in Waalwijk

Een ruime of bus of verhuiswagen huren in Waalwijk

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Waalwijk voor een scherpe prijs een bus? Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). Of zelfs een bestelbus met dubbele cabine maar je met 6 personen in kunt en een hoop spullen kan meenemen. En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 085-0201864

Iframe plaatsen:

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Waalwijk aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2013 al aangesloten Autohopper autoverhuur en hebben sindsdien al vele klanten geholpen in de regio van Waalwijk. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 120 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 085-0201864

Waar vindt je ons? Kom je uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle of Loon op zand? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan Van Andelstraat 7 in Waalwijk.

Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.