Gaat u verhuizen en wilt u voor een scherpe prijs een verhuiswagen huren? In Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand kunt u dan bij autobedrijf Van de Wouw terecht. Wij verhuren namelijk luxe verhuiswagens in verschillende formaten. U vindt bij ons altijd de juiste verhuiswagen, of u nu veel of weinig huisraad heeft. U kunt de verhuiswagen voor een dag huren of voor meerdere dagen. Alles is mogelijk. En nog een voordeel: in onze verhuiswagens mag u gewoon met uw B rijbewijs rijden.

Scherpe prijs

Wilt u een betrouwbare verhuiswagen huren maar niet te veel geld uitgeven? Dan bent u bij autobedrijf Van de Wouw aan het juiste adres om een verhuiswagen te huren. Bij onze vestiging in Waalwijk kunt u eenvoudig voor een heel scherpe prijs een bus huren. Wij zijn namelijk aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt.

Verschillende formaten

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij autobedrijf Van de Wouw een verhuiswagen huren om vanuit Waalwijk en omgeving huisraad te vervoeren. Het maakt niet uit hoeveel huisraad u heeft. We hebben verschillende soorten verhuiswagens. Heeft u niet veel te verhuizen? Dan volstaat een verhuiswagen met een inhoud van 3 m3. Maar we hebben ook verhuiswagens met een inhoud van 20 m3 tot voor u klaarstaan. Om het verhuizen nog eenvoudiger te maken, zijn alle verhuiswagens voorzien van een laadvloer. Dat scheelt veel til- en sjouwwerk. Alle verhuiswagens zijn comfortabel en betrouwbaar. Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Tarieven en voorwaarden

Wilt u meer informatie over de tarieven en voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden van heldere en duidelijke afspraken. We hanteren altijd een scherp tarief voor onze klanten. Zo kunt u tegen een voordelige prijs een verhuiswagen huren in Waalwijk en omgeving. Wij verhuren geen oude busjes maar alleen verhuiswagens van goede kwaliteit. U vertelt ons uw wensen en wij zoeken daar de perfecte verhuiswagen bij. Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s en zijn wij dealer van onder andere Mitsubishi en Hyundai. Ook indien u een occasion zoekt bent u bij Autobedrijf van de Wouw aan het goede adres. Direct een verhuiswagen huren vanuit Waalwijk of omgeving kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?