Als u een verhuiswagen wilt huren om vanuit Heusden uw huisraad over te huizen, dan moet u bij Van de Wouw zijn. Wij verhuren luxe verhuiswagens in verschillende formaten. Want om uw verhuizing vlot te laten verlopen, hoeft u niet altijd een duur verhuisbedrijf in te huren. U kunt ook zelf een verhuiswagen huren. In Heusden is Van de Wouw dan de aangewezen verhuurder. U vindt bij ons altijd de juiste verhuiswagen, of u nu veel of weinig huisraad heeft. U kunt ook zelf kiezen of u de verhuiswagen voor een dag of meerdere dagen wilt huren. Met een verhuiswagen van Van de Wouw verloopt de verhuizing soepel.

Eenvoudig

Verhuizen is een flinke klus waar veel mensen tegen aan kijken. Gelukkig hoeft u naar het vervoer geen omkijken te hebben. Het is namelijk erg eenvoudig om een verhuiswagen te huren in Heusden, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Vlijmen en omgeving. Bij Van de Wouw kunt u snel en tegen een scherpe prijs een geschikte bus huren. Wij zijn namelijk aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule. Autohopper maakt het mogelijk dat iedereen eenvoudig een auto of bus kan huren. En met meer dan 80 vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt.

Verschillende soorten en maten

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Van de Wouw een verhuiswagen huren om vanuit Heusden hun spullen over te huizen. In onze verhuiswagens mag u gewoon met uw rijbewijs B rijden. Of u nu een kleine verhuisbus of een wat grotere verhuiswagen nodig heeft. We hebben bijvoorbeeld al een verhuisbus met een inhoud van 3 m3 voor u klaarstaan. Maar als u meer huisraad heeft, kunt u beter een verhuiswagen van 20 m3 huren. De verhuiswagens hebben allemaal een laadvloer. Dat maakt het verhuizen van zware spullen net iets eenvoudiger. En om het nog makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van extra opties zoals verhuisdozen of een navigatiesysteem. Alle verhuiswagens zijn comfortabel en betrouwbaar. Verhuizen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Tarieven en voorwaarden

Autobedrijf Van de Wouw maakt het met een scherpe prijs en goede service heel aantrekkelijk om een verhuiswagen te huren in omgeving Heusden. Wilt u meer informatie over onze tarieven en voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Maar u kunt ook direct een verhuiswagen huren via onze reserveringspagina. Naast verhuiswagens, verhuren we ook busjes en personenauto’s. En we zijn dealer van onder andere Hyundai en Mitsubishi. Dus ook als u op zoek bent naar een occasion bent u bij Autobedrijf Van de Wouw aan het juiste adres.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?