Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een verhuisbus huren? In Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand bent u bij Van de Wouw aan het juiste adres voor autohuur. Bij ons kunt u nieuwe en luxe verhuisbussen huren in verschillende formaten. Of u nu veel of weinig huisraad heeft, bij Van de Wouw vindt u zeker de juiste verhuisbus. Zo brengt u al uw waardevolle spullen veilig van uw oude naar uw nieuwe huis. In onze verhuisbussen mag u gewoon met uw B rijbewijs rijden.

Scherpe prijs

Wilt u een verhuisbus huren maar niet te veel geld uitgeven? Kom dan langs bij Van de Wouw en huur uw ideale verhuisbus.  Bij onze vestiging in Waalwijk kunt u eenvoudig voor een heel scherpe prijs een bus huren. Autobedrijf Van de Wouw is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt.

Verschillende formaten

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij autobedrijf Van de Wouw een verhuisbus huren om vanuit Waalwijk en omgeving de inboedel over te huizen. We hebben verschillende soorten verhuiswagens. Heeft u niet veel huisraad? Dan volstaat een verhuiswagen met een inhoud van 3 m3. Maar we hebben ook verhuiswagens met een inhoud van 20 m3 tot onze beschikking. Om het verhuizen nog makkelijker te maken, zijn alle verhuisbussen voorzien van een laadvloer. Dat scheelt veel tillen en sjouwen. Alle verhuiswagens zijn betrouwbaar en comfortabel. Verhuizen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Tarieven en voorwaarden

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u meer informatie over de tarieven en voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag heldere afspraken en daar mag u ons dan ook aan houden. Zo spreken we in ieder geval altijd een scherp tarief af met onze klanten. Zo kunt u tegen een scherpe prijs een verhuisbus huren in Waalwijk en omgeving. Wij verhuren geen oude busjes maar alleen verhuiswagens van goede kwaliteit. U geeft aan wat u zoekt en wij zoeken daar de perfecte bus bij. Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s en zijn wij dealer van onder andere Mitsubishi en Hyundai. Ook indien u een occasion zoekt bent u bij Autobedrijf van de Wouw aan het goede adres. Direct een verhuisbus huren vanuit Waalwijk of omgeving kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?