Gaat u verhuizen en wilt u een verhuisbus huren? In Heusden moet u dan bij Van de Wouw zijn. Wij verhuren namelijk verschillende soorten verhuisbussen in verschillende formaten. Of u nu veel of weinig spullen te verhuizen heeft, bij ons vindt u zeker de juiste verhuisbus. En dat ook nog eens tegen een zeer scherp tarief.

Ideale verhuisbus

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Spullen uitzoeken, inpakken en vervoeren. U wilt eigenlijk geen omkijken hebben naar het vervoer. Met een verhuisbus van Van de Wouw brengt u al uw waardevolle spullen snel en veilig van uw oude naar uw nieuwe huis. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een verhuisbus huren om vanuit Heusden de inboedel over te huizen. Wij hebben altijd de ideale verhuisbus tegen een scherpe prijs voor u. Dat komt omdat wij zijn aangesloten bij Autohopper. Dat is een landelijke organisatie die allerlei soorten auto’s en bussen verhuurt. Met meer dan 80 vestigingen is er altijd wel een Autohopper bij u in de buurt.

Verschillende formaten

Wilt u een verhuisbus huren in Heusden maar weet u nog niet welk formaat? Wij hebben verschillende soorten verhuiswagens. Als u niet veel huisraad heeft om over te huizen dan volstaat een verhuisbus met een inhoud van 3 m3. Maar we hebben ook verhuiswagens voor het grote werk voor u klaarstaan. Zelfs tot wagens met een inhoud van 20 m3. Ook kunt u bij ons een verhuiswagen huren in Heusden met een inhoud van 6 m3, 8 m3 en 11 m3. De verhuisbussen hebben ook een laadvloer zodat het tillen tot een minimum beperkt blijft. En u kunt gebruik maken van extra opties zoals een navigatiesysteem of verhuisdozen. En nog een voordeel, in alle verhuisbussen mag u met uw rijbewijs B rijden.

Tarieven en voorwaarden

Bent u van plan om binnenkort een verhuisbus te huren om vanuit Heusden uw spullen te verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op om te praten over tarieven en voorwaarden. Bij Van de Wouw houden we van duidelijke afspraken waar we ons aan houden. En we hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. We verhuren geen oude busjes maar alleen maar verhuiswagens van een goede kwaliteit. En dat altijd tegen een zeer voordelig tarief. Naast verhuiswagens verhuren we ook auto’s en busjes en zijn wij dealer van onder ander Mitsubishi en Hyundai.
Direct een verhuisbus huren vanuit Heusden, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Vlijmen of omgeving kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?