Space Star Summer Drive

SUMMER DRIVE

zorgeloos autorijden voor 139 euro per maand*

Summer Drive is zekerheid
Met Summer Drive rijdt u om de 3 jaar in een nieuwe auto en dat voor een vast laag maandbedrag. U heeft dus altijd een auto met de nieuwste technologie inzake rijeigenschappen, veiligheid en comfort. Tevens heeft u de zekerheid van fabrieksgarantie. Het onderhoud is inclusief, dus hoeft u alleen zelf de wegenbelasting, de verzekering en een volle tank te regelen. En dat voor slechts 139 euro per maand*

Summer Drive is direct genieten en ongemerkt sparen
Met Summer Drive spaart u in feite achteraf voor uw nieuwe Space Star. Voor de auto waarvan u al volop geniet, betaalt u een vast maandbedrag. En omdat u uw auto niet volledig hoeft af te lossen, is dat bedrag verrassend laag. Van de verkoopprijs van uw nieuwe auto lost u alleen het gedeelte exclusief de slottermijn en exclusief de eventuele aanbetaling (inruil) af. Na 3 jaar heeft u de keuze om de slottermijn te betalen of te financieren en de auto door te rijden of deze in te ruilen. De opgebouwde overwaarde kunt u als aanbetaling voor de volgende Summer Drive gebruiken.

Maandelijks betalen
Misschien moet u even wennen aan het idee van maandelijkse betalingen. Maar wist u dat ongeveer 75% van alle auto’s in Nederland op deze manier betaald wordt. Eigenlijk is het heel gewoon, zoals uw hypotheek, huur

of energierekening. Deze betaalt u toch ook maandelijks. Het heeft bovendien een voordeel; het geld dat u niet direct uitgeeft kunt u reserveren voor onvoorziene uitgaven. Klanten met een mobiliteitsbudget kunnen financiële verassingen voorkomen en binnen budget blijven.

Indien u geïnteresseerd bent in een persoonlijk voorstel, bespreek u dit met één van de verkoopmedewerkers bij ons dealerbedrijf., welke snel en discreet online uw aanvraag geheel kan afhandelen.

Autobedrijf van de Wouw
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk

(*) obv gemiddeld particulier gebruik tot 20.000 km per jaar en schadevrij bij inruil.

Mitsubishi Space Star Bright 1.0 handgeschakeld 
Verkoopprijs€ 11.743,-
Banden & onderhoud*€ 675,-
All-in prijs€ 12.418,-
Aanbetaling en/of inruil€ 3.400,-
Totaal kredietbedrag€ 9.018,-
Looptijd overeenkomst (mnd)36
Slottermijn€ 5.500,-
Maandtermijn€ 139,05
Vaste debet-rentevoet6,90%
Jaarlijkse kostenpercentage6,90%
Totaal te betalen bedrag€ 10.505,80

* banden en onderhoud betreft 20.000 km – en 40.000 km service o.b.v. opgave reguliere onderhoud importeur en 2 nieuwe voorbanden.

Rekenvoorbeelden betreffen een aflopend krediet. Financieringen worden verstrekt door MOBIEL+ autofinancieringen (Ribank N.V   registratienummer AFM 12010739).

Meer informatie en voorwaarden via www.ribank.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatie document toe. Het jaarlijkse kostenpercentage is de wettelijke prijsaanduiding van het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. Bij de rekenvoorbeelden is de rente vast gedurende de looptijd.  Let op: u moet beschikken over een rekening bij een bank naar keuze en een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij naar eigen keuze. Beiden brengen hier kosten voor in rekening. Deze zijn niet opgenomen in het jaarlijks kostenpercentage.

« Terug naar nieuwsberichten

 Space Star Summer Drive