Reparatie en onderhoud

Wat zijn de kosten? Voor elke autobezitter is dat de belangrijkste vraag. Op die vraag krijgt u bij Autobedrijf van de Wouw Waalwijk altijd een heel helder antwoord. Vooraf wordt altijd een duidelijke kostenbegroting gemaakt. Als tijdens de reparatie of het onderhoud wordt geconstateerd dat er meer aan uw auto moet gebeuren, wordt u daarover altijd eerst ingelicht. Dat is eerlijk en duidelijk. Onze werkplaats heeft ruime openingstijden en zelfs op zaterdagochtend kunt u bij ons terecht voor kleine reparaties of spoedgevallen. Uiteraard kunnen wij bij een reparatie of onderhoudsbeurt zorgen voor vervangend vervoer.

Eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u uw auto ook laten poetsen. Uw auto ziet er dan weer als nieuw uit.

Gediplomeerde keurmeesters voeren de APK-keuringen uit. Indien mogelijk worden reparaties onmiddellijk uitgevoerd.

Ook voor schadereparaties kunt u een beroep doen op ons. Wij kunnen schades voor alle verzekeringsmaatschappijen afwikkelen tegen goede condities en tijdens de reparatie krijgt u van ons gratis vervangend vervoer.

Losse verkoop van onderdelen en accessoires: alles kan worden geleverd. Daarnaast kunnen we buiten de wisseling van uw zomer en winterbanden ook zorgen voor de opslag hiervan.

 

Nieuwe auto’s, occasions en autoverhuur

Na de aflevering van een nieuwe Hyundai of Mitsubishi, wordt na een paar weken aan u gevraagd hoe de auto bevalt. Na 2000 kilometer krijgt uw auto een gratis inspectie aangeboden.

Van de Wouw autobedrijven heeft een ruim aanbod van jonge occasions. Deze occasions – ook van andere merken – voldoen alle aan de hoge kwaliteitseisen die door ons worden gesteld.

 

Mobiliteitsservice en garantie

U heeft een lekke band of een lege accu? Met de mobiliteitsservice van Mitsubishi of Hyundai wordt u gegarandeerd geholpen. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Mobiel zijn is in onze maatschappij heel belangrijk. Die mobiliteit wordt door Mitsubishi en Hyundai gegarandeerd met de maximale zekerheidgarantie. Als bij ons een onderhoudsbeurt laat uitvoeren kunt u hier gebruik van maken. U gaat zeker goed op weg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Klanttevredenheid

Twee keer heeft Autobedrijf van de Wouw Waalwijk het predicaat Excellent Dealer gekregen. Daarnaast is het bedrijf meerdere malen onderscheiden. Uit onderzoeken blijkt dat klanten buitengewoon tevreden zijn over de geleverde service. Voor ons is dat niet meer dan normaal: alleen een tevreden klant telt.

 

Leasing

Het beste aanbod voor de klant tegen de gunstigste voorwaarden. Bij leasing is dat het uitgangspunt van Autobedrijf van de Wouw Waalwijk. Niet alleen de prijs telt, ook de voorwaardes – juist bij leasing – zijn heel belangrijk.

Leasen betekent voor ons ook ontzorgen. Daarom kunt u voor schade, reparaties, onderhoud en banden op één adres terecht.

 

Autoverzekeringen

Klanten van een Hyundai- of een Mitsubishi-auto kunnen een autoschadeverzekering afsluiten tot vijf jaar van de nieuwwaarderegeling. U heeft geen eigen risico bij reparaties. Ontzorgen, regelen, één aanspreekpunt: het geeft u een rustgevend gevoel.