Wilt u een personenbus huren? In Waalwijk bent u bij Van de Wouw aan het juiste adres voor autohuur. Bij ons kunt u namelijk een luxe personenbus huren. Met de familie een weekend op pad? Of een gezellig feestje met een groep vrienden? Of u nu een bus voor zes of negen personen nodig heeft, bij Van de Wouw vindt u zeker de juiste personenbus. Het is ook nog eens heel eenvoudig om een personenbus te huren in Waalwijk. U kunt al een bus huren voor een dag maar ook een weekend of week is mogelijk. En dat allemaal tegen een scherp tarief.

Autohopper

Wij kunnen u een scherpe prijs bieden omdat Van de Wouw is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule. Deze formule maakt het voor iedereen mogelijk om snel en voordelig een auto te huren. Of u nu op zoek bent naar een personenbus, verhuiswagen of auto, u kunt altijd bij ons terecht. En dat altijd tegen een zeer scherp tarief. Met meer dan 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Als u een personenbus wilt huren in Waalwijk, is Van de Wouw de dichtstbijzijnde vestiging.

Goede kwaliteit

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij autobedrijf Van de Wouw een personenbus huren om vanuit Waalwijk en omgeving op pad te gaan. We hebben verschillende soorten personenbusjes. Deze hebben wel allemaal een ding gemeen: goede kwaliteit. Wij verhuren geen oude busjes of busjes die uit de lease komen. Alle busjes zijn daarnaast voorzien van airco en een goede audio-installatie. Zodat u lekker comfortabel op weg kunt. Ook hebben we diverse extra opties waar u voor kunt kiezen. Bijvoorbeeld een dakkoffer, winterbanden, kinderzitje of een navigatiesysteem. Als u een personenbus voor langere tijd wilt huren in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden.

Tarieven en voorwaarden

Bent u van plan om binnenkort een personenbusje te huren in Waalwijk en wilt u meer weten over de tarieven en voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag heldere afspraken en daar mag u ons dan ook aan houden. U bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit en een scherp tarief. Wij helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de perfecte bus. Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s en zijn wij dealer van onder andere Mitsubishi en Hyundai. Ook indien u een occasion zoekt bent u bij Autobedrijf van de Wouw aan het goede adres. Direct een personenbus huren vanuit Waalwijk of omgeving kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?