Zoekt u een personenbus om te huren in Heusden en omgeving? Dan moet u bij autobedrijf Van de Wouw zijn. Bij ons kunt u verschillende soorten luxe personenbussen huren. Of u nu een bus wilt huren omdat u een weekend weg gaat met de familie of met een groep vrienden een gezellig feest heeft. Bij ons vindt u altijd de juiste personenbus in het juiste formaat. Het is ook nog eens heel eenvoudig om een personenbus te huren in Heusden. Of u de bus nu een dag, weekend of enkele weken nodig heeft. Bij ons vindt u altijd de juiste personenbus tegen een aantrekkelijk tarief.

Scherpe prijs

Van de Wouw kan altijd een scherpe prijs bieden als u een personenbus wilt huren in Heusden, Elshout, Drunen, Haarsteeg, Vlijmen of omgeving. Dat komt omdat wij zijn aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule. Met Autohopper is het voor iedereen mogelijk om snel en eenvoudig de juiste auto of bus te huren. Met meer dan 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Als u een personenbus wilt huren in Heusden, is autobedrijf Van de Wouw de dichtstbijzijnde vestiging.

Goede kwaliteit

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen bij Van de Wouw een personenbus huren om vanuit Heusden op pad te gaan. Wij verhuren geen oude busjes of busjes die uit de lease komen maar alleen kwalitatief goede bussen. Alle busjes zijn bijvoorbeeld voorzien van airco en een audio-installatie. U kunt met onze bussen comfortabel de weg op. Ook hebben we diverse extra opties in de aanbieding. Denk hierbij aan een dakkoffer, winterbanden, kinderzitje of een navigatiesysteem. Wilt u voor langere tijd een personenbus huren vanuit Heusden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u altijd een passende oplossing tegen een aantrekkelijke prijs.

Tarieven en voorwaarden

Als u van plan bent om binnenkort een personenbusje te huren vanuit Heusden, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze tarieven en voorwaarden. Wij maken graag heldere afspraken en houden van duidelijkheid. Daarom kunnen we u ook kwaliteit en een scherp tarief garanderen. Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s en zijn wij dealer van bijvoorbeeld Mitsubishi en Hyundai. Ook indien u een occasion zoekt bent u bij Autobedrijf van de Wouw aan het goede adres. Direct een personenbus huren vanuit Heusden of omgeving kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?