Eerlijk. Nuchter. Duidelijk. Vriendelijk. Oplossingsgericht. In 1967 waren dat de uitgangspunten van ons autobedrijf, opgezet door mijn vader Tinus van de Wouw. Een generatie later gelden die principes bij ons nog altijd. Klanten waarderen dat – toen en nu.

Vakmanschap krijgt altijd erkenning. Door die kennis, uitstekende kwaliteit, het servicegericht denken en de uitstraling werd ons bedrijf in 1983 dealer van het Japanse merk Mitsubishi.

Ons bedrijf, dat in 1970 vanwege de groei naar Kaatsheuvel was verhuisd, vestigde zich in 1994 op de autoboulevard in Waalwijk. Drie jaar later namen we de toenmalige buurman over, inclusief het dealerschap van Hyundai.

Eind 2011 zijn Hyundai en Mitsubishi bij elkaar gekomen in één showroom. Hier is wel een ingrijpende verbouwing van ons pand aan vooraf gegaan. Overzichtelijker, u kunt de automerken nu nog beter met elkaar vergelijken. We kunnen nu ook efficiënter werken en wij willen u hier graag de voordelen van gunnen.

Service en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. We willen dat elke dag waarmaken. Dat verdienen onze merken Mitsubishi en Hyundai. En vooral u verdient dat.

Marcel van de Wouw
directeur Autobedrijf van de Wouw Waalwijk