Outlander PHEV Electric en More deal tot 31 maart 2020

Actie
Loopt van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2020
tot maximaal 200 promoties (op=op)

Ontvang nu bij een aanschaf van een nieuwe outlander PHEV een gratis laadpunt, powered by New Motion, inclusief montage en een pre-paid laadpas met €250 laadtegoed. Een betere start kun je niet maken!

Voordelen:

Gratis home advanced laadpunt

Laat op jouw thuislocatie met de hoogst mogelijke laadsnelheid. Ook geeft het de mogelijk tot gastgebruik en draadloze verbinding.

Gratis installatie van het laadpunt

Laat de installatie over aan gespecialiseerde monteurs. Een installatie van het laadpunt met 6 meter graafwerk is voor ons, zelf heb je er geen omkijken aan.

Pre-paid laadpas met €250 laadtegoed

Met de laadpas kun je jouw Mitsubishi opladen op alle publieke laadpalen in Nederland (m.u.v. snellaadpunten).

Smart Charging service (5 jaar)

Hiermee krijg je realtime inzicht in laadgerelateerde gegevens. Hieronder vallen kWh-gebruik, kosten en CO2-besparing. Het laadpunt biedt de mogelijkheid tot gastgebruik en automatische vergoeding van de verbruikte energie. De helpdesk van NewMotion staat 24/7 voor je klaar.

Dynamic Power management

Het systeem zorgt voor een optimale verdeling van de beschikbare stroomcapaciteit. Zo kun je veilig laden en wordt de elektriciteitsaansluiting in huis nooit belast.

Bestel je in het eerste kwartaal van 2020, dan ontvang je het startpakket ter waarde van € 2.750 geheel kosteloos*.

Disclaimer:

*De actieperiode loopt van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2020 met een maximum van 200 promoties (op=op). Mitsubishi Motor Sales Nederland is te allen tijde voorbehouden de actievoorwaarden zonder opgaaf van redenen te wijzigen of de actielooptijd aan te passen. De actie geldt voor particuliere of kleinzakelijke aanschaf  met of zonder financiering van een nieuwe Outlander PHEV MY2020, bij een officiële Mitsubishi Motors dealer in Nederland met uiterlijke registratiedatum 31 maart 2020. Niet geldig bij (private) lease contracten. In de Electric & More deal is het Home Advanced wandmodel inbegrepen in de kleur wit met installatie, inclusief graafwerk tot 6 meter. Afhankelijk van de situatie kunnen extra kosten voor installatie in rekening worden gebracht. Ook wanneer er gekozen wordt voor een paalmodel of een andere kleur, zullen kosten in rekening gebracht worden. Met de laadpas kun je gebruik maken van alle publieke laadpalen tot het bedrag van € 250 inclusief btw is bereikt. Laden in het buitenland en snelladen zijn uitgesloten van het laadtegoed. Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten Indien je geen gebruik wilt maken van de actie, wordt er een korting van € 1.500 incl. btw aangeboden op de aanschafprijs van een nieuwe Outlander PHEV MY2020.

 

 

 Outlander PHEV Electric en More deal tot 31 maart 2020