Een occasion vinden was nog nooit zo makkelijk, want bij ons kunt u zeker de gewenste auto vinden. Autobedrijf van de Wouw is de aangewezen plek met occasions voor mensen uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving.

Bij Autobedrijf van de Wouw kunt u onder andere altijd terecht voor een Hyundai occasion of een Mitsubishi occasion, wij zijn in de regio immers vooraanstaand dealer van beide merken. Daardoor is Autobedrijf van de Wouw ook een belangrijk centrum voor occasions van Hyundai en Mitsubishi. Verder hebben we ook altijd een ruime keus uit andere occasions voor klanten uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving.

Autobedrijf van de Wouw ondersteunt mensen graag in hun behoefte aan mobiliteit en probeert daar altijd op aan te sluiten met een passend aanbod. We zijn dus een heel klantgericht bedrijf en ook op technisch vlak opereren we op hoogwaardig niveau. Dat geldt voor nieuwe auto’s, onderhoudswerkzaamheden en occasions voor mensen uit Waalwijk en omgeving. In alle gevallen streven we naar een goed contact, een tevreden klant en doen we er alles aan om het zo goedkoop mogelijk te houden.

Neem gerust een kijkje op de occasionpagina om te zien wat voor auto’s er op dit moment wachten op een nieuwe eigenaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u liever een nieuwe Mitsubishi? Of uw voorkeur nu uitgaat naar de Mitsubishi SPACE STAR, ASX, OUTLANDER, OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS, Autobedrijf van de Wouw biedt al deze modellen extra voordelig aan. Bezoek daarvoor onze actiesite: 

Actiesite