LP banner Mitsubishi

            

Occasions van het merk Mitsubishi vinden was zelden zo eenvoudig, want bij ons kunt u altijd een geschikte auto vinden. Autobedrijf van de Wouw is de vooraanstaande plek met occasions voor mensen uit Waalwijk en omstreken.

Bij Autobedrijf van de Wouw kunt u altijd terecht voor occasions van Mitsubishi, wij zijn in de regio namelijk een belangrijk dealer van dit merk. Dat maakt ons automatisch ook een middelpunt voor occasions van Mitsubishi. Verder hebben we natuurlijk altijd een ruime keus uit andere occasions voor klanten uit onze regio.

Autobedrijf van de Wouw ondersteunt mensen graag in hun behoefte aan mobiliteit en probeert daar op in te spelen met een passend aanbod. We zijn dus een erg klantgericht bedrijf en op technisch vlak bieden we een hoogwaardig niveau. Dat geldt voor zowel de nieuwste modellen en onderhoudswerkzaamheden en zeker voor de occasions van Mitsubishi. In alle situaties streven we naar een goed contact, een tevreden klant en we doen er alles aan om het heel goedkoop te houden.

Neem gerust een kijkje op de occasionpagina of in de showroom om te zien wat voor auto’s er op dit moment voor u klaar staan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u liever een nieuwe Mitsubishi? Of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX, OUTLANDER, OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS, Autobedrijf van de Wouw biedt al deze modellen extra voordelig aan. Bezoek daarvoor onze actiesite: 

Actiesite