Nieuwsbrief voorjaar 2020

Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk
Nieuwsbrief voorjaar 2020 - coronavirus maatregelen en gevolgen

Tulpenactie Actief Zorg
Voor de bezorging van maarliefst 15.000 bossen tulpen hebben wij een bakwagen beschikbaar gesteld voor Actief Zorg. Het verslag van deze fantastische actie is in onderstaand filmpje te zien!

#Zorgheldenauto
Nu we allemaal in de greep zijn van het coronavirus, wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Daarom steunen wij de actie #zorgheldenauto door kosteloos een auto beschikbaar te stellen aan Sander zodat hij elke dag probleemloos op zijn werk kan komen.

Contactloos zaken doen

Het coronavirus brengt heel veel onzekerheid en vragen met zich mee, maar ook in deze tijd houden wij u mobiel. Wij maken onderhoud aan uw auto en kopen van een nieuwe auto zo prettig en veilig mogelijk voor u en onze medewerkers. Daarom doen wij aan volledige contactloze service.

Contactloos zakendoen: Wat doen wij? 

 • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
 • Onze medewerkers geven geen hand om u te verwelkomen en bewaren minimaal 1,5 meter afstand.
 • Wij houden de gezondheid van onze medewerkers in de gaten. Iedereen met klachten blijft thuis.
 • Wij houden de ruimtes en met name de ‘high-touch gebieden’ binnen ons pand extra schoon.
 •  In onze werkplaats werken wij met speciale hoezen voor uw stuur en stoel.
 • Onze verkoopadviseurs zetten online mogelijkheden in om u ook op afstand persoonlijk advies te geven.
 • Indien u niet wil of niet kunt komen voor onderhoud/reparatie aan uw auto bieden wij een gratis haal- en brengservice binnen een straal van 10 km van onze vestiging.

Contactloos zakendoen: Wat kan u doen?

 • Hoest u, bent u verkouden of ziek? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
 • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Is dit niet mogelijk? Volg bij een contante betaling die instructies van onze medewerkers.
 • Houd tijdens uw bezoek minimaal 1,5 meter van andere bezoekers en onze medewerkers.
 • Was uw handen vóór en na uw bezoek.

Goed nieuws voor particulieren! Naar verwachting kunnen particulieren vanaf 1 juli 2020 subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische auto. 

Die bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe elektrische auto en 2.000 euro voor een gebruikte elektrische auto.  De regeling is bedoeld om elektrisch rijden voor particulieren in een middenklassenauto dichterbij te brengen. Daarom komen alleen emissieloze personenauto’s met een oorspronkelijke cataloguswaarde tussen de 12.000 en 45.000 euro en een minimale actieradius van 120 kilometer in aanmerking. De subsidie kan alleen worden verkregen bij aankoop of lease via een erkend autobedrijf. Nederland is vooralsnog het enige land in Europa dat subsidie op de aanschaf of lease van gebruikte elektrische auto’s invoert.

Benieuwd of deze regeling elektrisch rijden voor u interessant maakt? Informeer bij onze verkoopadviseur naar de mogelijkheden.

Paasdagen gesloten
Het is een traditie dat de autoboulevard is geopend tijdens de paasdagen, helaas zijn er door de getroffen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus diverse evenementen afgelast. Gezien deze situatie hebben wij besloten dit jaar geen paasshow te organiseren en de paasdagen gesloten te blijven

Mogelijkheden voor aankoop van nieuwe auto
Gezondheid en veiligheid staan boven alles. Daarom hebben we extra maatregelen getroffen zodat we u ook in deze tijd de service kunnen bieden die u van ons gewend bent. Indien u geïnteresseerd bent in een nieuwe of gebruikte auto maar u twijfelt om onze showroom te bezoeken kunnen wij een video maken van de gewenste auto of u informeren middels een videogesprek. Op afspraak kunnen we de auto bij u thuis laten zien of een proefrit organiseren en ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom buiten de regulieren openingstijden zodat er geen contact is met andere klanten.

We staan voor u klaar. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

 Nieuwsbrief voorjaar 2020