loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

8 jaar garantie

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn standaard bij Mitsubishi Motors. Daarom introduceren wij 8 jaar garantie op elke nieuwe Mitsubishi! Naast de 5 jaar fabrieksgarantie krijg je aanvullend 3 jaar verlengde garantie, zolang je bij ons in onderhoud bent. De garantie is van toepassing gedurende de eerste 8 jaar en tot een kilometerstand van 160.000 km. Al naar gelang het eerst voorkomt.

Lees meer

De nieuwe colt november in de showroom

De nieuwe Mitsubishi COLT straalt met zijn dynamisch design en opvallende LED-verlichting innovatie uit. Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt, combineert de COLT stijl met geavanceerde technologie, inclusief naadloze smartphone-connectiviteit. Met verschillende uitvoeringen, waaronder elektrische en hybride opties, biedt de COLT een veelzijdige en stijlvolle keuze voor stedelijke avonturen en daarbuiten.
Meer weten? Schrijf je dan in voor de COLT Update. Blijf volledig op de hoogte over alles rond onze veelbelovende nieuwkomer en ontvang als eerste het laatste nieuws.

Lees meer

Gratis mobiliteitsservice bij onderhoudsbeurt

Wist je dat onderhoud en prijzen bij Mitsubishi altijd transparant zijn dankzij onze handige onderhoudscalculator? Zo heb je nooit onverwachte verrassingen en altijd direct inzicht in het aanbevolen onderhoud voor jouw Mitsubishi!
Voor onze trouwe Mitsubishi-klanten doen we graag iets extra’s. Daarom ontvangt elke Mitsubishi-rijder na een onderhoudsbeurt een jaar lang gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa. Des te meer reden om meteen een afspraak te maken. Maar let op: Het is druk in onze werkplaatsen. Zorg ervoor dat je tijdig een afspraak maakt.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Nieuwe mitsubishi colt: terug in europa!

Mitsubishi Motors presenteert de gloednieuwe COLT in Europa. Daarmee keert een succesnummer terug in onze modellenlijn. Van de COLT zijn sinds de introductie in 1978 meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht. Met zijn slimme ontwerp, efficiënte aandrijflijnen, geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden is de COLT de nieuwe allrounder in het B‑segment.

Lees meer
Sub Page Listing Image

IONIQ 6 verkozen tot World Car of the Year 2023

De IONIQ 6 is hard op weg het succes van de veelgeprezen IONIQ 5 te evenaren en misschien zelfs wel te overtreffen. De elektrische sedan was de grote ster tijdens de uitreiking van de prestigieuze World Car Awards.

 

Lees meer
Sub Page Listing Image

Persbericht mitsubishi asx

NIEUWE MITSUBISHI ASX
Nu in de showroom bij van de Wouw in Waalwijk!

 

Lees meer
Sub Page Listing Image

IONIQ 6 is de veiligste grote familieauto

Hij ziet er betoverend uit, heeft een riante actieradius, laadt supersnel op en is scherp geprijsd (vanaf € 45.895). Maar wat de IONIQ 6 éxtra speciaal maakt, is dat hij enorm veilig is. Zó veilig dat Euro NCAP hem beloonde met allemaal klinkende cijfers voor het met glans doorstaan van de botsproeven. De IONIQ 6 mag zich van het gezaghebbende Europese instituut zelfs de veiligste grote familieauto van 2022 noemen. Met name op het gebied van veiligheid voor volwassenen en kinderen scoort de elektrische Hyundai uitzonderlijk goed en dat is allemaal te danken aan zeer moderne veiligheidssystemen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

De vernieuwde Hyundai i10

De Hyundai i10 krijgt binnenkort een opvolger en u kunt deze geheel vernieuwde A-segmentauto nu al bestellen. De veelgeprezen Hyundai onderging een ingrijpende upgrade, zowel qua design als technologie en comfort, en is weer helemaal bij de tijd. Ook de Hyundai i10 N Line kreeg een metamorfose. In zijn vernieuwde outfit oogt deze topversie van de i10 nog sportiever dan hij al was. Meer weten over de twee nieuwelingen?

Lees meer

Klaar voor sneeuwpret?

Scoor in onze webshop korting op dakdragers, rubberen mattensets, kofferbakbeschermers en skidragers. Zo rij je relaxt naar jouw wintersportbestemming!

Lees meer
Sub Page Listing Image

De nieuwe Mitsubishi ASX

De nieuwe generatie Mitsubishi ASX is vanaf 30 maart in de Nederlandse showrooms te bewonderen. De compacte SUV is dan beschikbaar met keuze uit meerdere innovatieve en efficiënte aandrijflijnen, waaronder Mild Hybrid, Full Hybrid én Plug‑in Hybrid. Je rijdt de nieuwe ASX al vanaf 29.290 euro.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Eclipse cross PHEV met 5 jaar lang gratis onderhoud!

Profiteer nu tijdelijk van 5 jaar gratis onderhoud* op een nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Daarmee rij je zorgeloos in de veelzijdige SUV die door zijn geavanceerde, geëlektrificeerde aandrijflijn behalve efficiënt ook krachtig is. De actie geldt als aanvulling op de huidige voordelen van het rijden met een nieuwe Mitsubishi, zoals 5 jaar garantie, 5 jaar pechhulp en 8 jaar capaciteitsgarantie op het accupakket. Dat is nog eens zorgenvrij genieten!
* Er zijn voorwaarden van toepassing. Lees er meer over.

Lees meer
Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.