LP banner Mitsubishi

Mitsubishi Waalwijk is te vinden onder het dak van Autobedrijf van de Wouw. Wij zijn al meer dan een kwart eeuw de trotse dealer van Mitsubishi voor Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving. Dat maakt Autobedrijf van de Wouw een onverbeterlijk specialist op het gebied van dit merk. Als geen ander kunnen we ondersteuning bieden aan vaste liefhebbers of mensen die de kwaliteiten van dit merk bijvoorbeeld nog maar pas aan het ontdekken zijn.

Autobedrijf van de Wouw begon in 1983 als dealer van Mitsubishi, ook voor Waalwijk en omgeving. Om precies te zijn boden we de eerste auto’s van Mitsubishi aan vanuit het bedrijf in Kaatsheuvel. Ondertussen zijn we een paar decennia verder, zitten de showroom en het bedrijf in Waalwijk en is de Mitsubishi nog altijd ons paradepaardje.

Wij helpen Mitsubishi klanten uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving graag en goed bij het kiezen van een nieuwe of occasion. In al die jaren hebben we ruime ervaring opgebouwd in het aanmeten van de juiste auto bij de persoon. Elk type auto van Mitsubishi heeft zo zijn specifieke voordelen, en allemaal hebben ze geavanceerde Japanse techniek en een no-nonsense design.

Kom gerust naar onze showroom om uw toekomstige auto van dichtbij te ervaren, of neem direct contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?