LP banner Mitsubishi

                     

Wie zoekt op Mitsubishi Tilburg die kan alles vinden onder het dak van Autobedrijf van de Wouw in Waalwijk. Wij zijn al meer dan een kwart eeuw de vooraanstaande dealer van Mitsubishi voor Tilburg, Berkel-Enschot, de Reeshof, Udenhout en omgeving. Dat maakt Autobedrijf van de Wouw een onverbeterlijk specialist als het aankomt op dit merk. Als geen ander kunnen we ondersteuning bieden aan vaste liefhebbers of aan mensen die de kwaliteiten van dit merk bijvoorbeeld nog echt moeten gaan ontdekken.

Autobedrijf van de Wouw begon in 1983 als dealer van Mitsubishi, ook voor klanten uit Tilburg en omgeving. Om precies te zijn boden we eerst Mitsubishi’s aan vanuit het bedrijf in Kaatsheuvel. Ondertussen zijn we een paar decennia verder, zijn showroom en bedrijf verhuisd naar Waalwijk en is de Mitsubishi nog altijd ons paradepaardje.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX, OUTLANDER, OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS, Autobedrijf van de Wouw biedt al deze modellen extra voordelig aan. Bezoek daarvoor onze actiesite: 

Actiesite

Wij helpen Mitsubishi klanten uit Tilburg, Berkel-Enschot, de Reeshof, Udenhout en omgeving graag en goed. In de voorbije decennia hebben we ruime ervaring opgebouwd in het matchen van de juiste auto bij de juiste nieuwe eigenaar. Elk type auto van Mitsubishi heeft specifieke voordelen, en natuurlijk hebben ze allemaal de geavanceerde Japanse techniek en een no-nonsense design.

Bekijk gerust een paar modellen op onze site of in de showroom, of neem direct contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?