De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Amstelveen, 4 december 2020 – Mitsubishi Motors start in het voorjaar van 2021 met de levering van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. De plug-in hybride SUV is het technologische vlaggenschip van het merk in Europa en gebaseerd op de vernieuwde Eclipse Cross met een krachtiger ontwerp, verbeterd interieur en toegenomen bagageruimte. De Eclipse Cross PHEV maakt gebruik van de beproefde Twin Motor 4WD-aandrijftechniek van Mitsubishi Motors, goed voor een elektrische range van 45 kilometer*, een CO2-emissie van 46 g/km*, 1.500 kilogram trekgewicht en toonaangevende 4WD-kwaliteiten.

De Mitsubishi Eclipse Cross zet het PHEV-succes in Europa voort, dat een handelsmerk van Mitsubishi Motors is geworden. De SUV maakt gebruik van hetzelfde aandrijfprincipe als de Mitsubishi Outlander PHEV, die sinds de introductie in 2013 is uitgegroeid tot de bestverkochte plug-in hybride in Europa.

Lees verder op het persportaal

Over Mitsubishi Motors Corporation (MMC)

MMC is een wereldwijd opererende autofabrikant gevestigd in Tokyo, Japan, met een sterke marktpositie in SUV’s, pick-ups, elektrische en plug-in hybride voertuigen.

Het bedrijf introduceerde in 2009 de i-MiEV - de eerste op grote schaal geproduceerde elektrische auto - gevolgd door de Outlander PHEV in 2013: de bestverkochte plug-in hybride in Europa en Japan.

MMC telt 30.000 medewerkers (geconsolideerd) en heeft productiefaciliteiten in Japan, Thailand, China, Indonesië, de Filipijnen en Rusland. Modellen als de Pajero Sport/Montero Sport, Triton/L200 en Outlander spelen een belangrijke rol in het creëren van groei. In boekjaar 2017 verkocht MMC wereldwijd 1.101.000 voertuigen en behaalde het een omzet van 2,19 biljoen yen. MMC staat genoteerd op de Tokyo Stock Exchange.

Contactpersoon

Willem Jan Oosterveld
General Manager PR
+31653391536
oosterveld@mmsn.nl

Volg ons op

pers.mitsubishi-motors.nl       uitschrijven

 

 De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV