Wilt u een busje huren? In Heusden moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn voor autohuur. Wij hebben namelijk verschillende soorten busjes te huur. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus of personenbus, bij ons vindt u zeker het juiste busje. En het is ook nog eens zeer eenvoudig om een busje te huren. In Heusden kunt u al een bus huren voor een dag. Maar ook een weekend, week of een nog langere tijd is mogelijk. Wij kunnen u altijd een scherp tarief bieden. Neem gerust contact op om te praten over de mogelijkheden.

Autohopper

Heeft u iets gekocht en heeft u een bestelbus nodig? Of gaat u met familie of vrienden een weekend weg en wilt een personenbus huren? Ga niet langer op zoek naar een goed verhuurbedrijf, u kunt ook bij Van de Wouw terecht voor autohuur. Wij kunnen u een scherpe prijs bieden omdat wij zijn aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule. Deze formule maakt het voor iedereen mogelijk om snel een busje te huren. Ook in Heusden kunt u gebruik maken van deze formule. Met meer dan 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Een busje huren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Goede kwaliteit

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij autobedrijf Van de Wouw een busje huren om vanuit Heusden, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Vlijmen of omgeving op pad te gaan. Wij bieden alleen kwaliteit. Dat betekent dat we geen oude busjes verhuren of bussen die uit de lease komen. Daarnaast vinden we comfort belangrijk. Daarom zijn alle busjes voorzien van airco en hebben ze een goede audio-installatie. Zodat u lekker comfortabel op weg kunt. Ook hebben we diverse extra opties in de aanbieding. Bijvoorbeeld een dakkoffer, winterbanden, kinderzitje of een navigatiesysteem.

Tarieven en voorwaarden

Bent u van plan om binnenkort een busje te huren in Heusden en wilt u meer weten over de tarieven en voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. U bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit en een scherp tarief. Daarnaast maken we altijd duidelijke afspraken waar we ons ook aan houden. Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s en zijn wij dealer van onder andere Mitsubishi en Hyundai. Ook indien u een occasion zoekt bent u bij Autobedrijf van de Wouw aan het goede adres. Direct een busje huren vanuit Heusden kan via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?