Autoverhuur - autohopper logo

Direct, eenvoudig en snel een auto huren in Waalwijk? Dat kan!

U bent bij Autohopper Van de Wouw in Waalwijk aan het juiste adres voor autoverhuur. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s en bestelbussen. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website. Bij onze vestiging in Waalwijk aan de Van Andelstraat kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Vanaf €25,- per dag kunt u op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heeft u een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Van de Wouw een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden (shortlease) neem telefonisch contact op en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Autobedrijf Van de Wouw is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Komt u uit Waalwijk of omgeving dan bent u bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.

Onze vestiging in Waalwijk is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer en ligt op loopafstand van de bushalte. Plan eventueel de route via 9292OV. Er is bij ons voldoende gelegenheid om uw fiets veilig te stallen of uw auto te parkeren.

Direct een auto reserveren? Ga naar onze reserveringspagina of bel naar: 085-02 01 864

Veelgestelde vragen? Je leest ze hier »

 Bekijk de Facebookpagina