Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. roept klanten op voor de Hyundai Winterinspectie


• GRATIS Hyundai Winterinspectie voor Hyundai-rijders
• Winterinspectie-dagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 november
• Goed doel: de Vereniging Ziekte van Hirschsprung
• Hyundai-rijders maken kans op mooie cadeaus

27 oktober 2017 – Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. houdt op vrijdag 10 en zaterdag 11 november de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie. Dat betekent dat Hyundai-klanten op deze twee dagen – zonder afspraak – kunnen langskomen voor een gratis controle van hun Hyundai. De belangstelling voor deze inspectie is als vanouds enorm. Klanten komen niet alleen langs voor de inspectie van hun Hyundai. Tijdens de inspectie kunnen ze ook genieten van erwtensoep of de andere winterse versnaperingen die dan klaarstaan. Bovendien worden er diverse activiteiten georganiseerd en kunnen Hyundai-rijders mooie prijzen winnen.

De hoofdprijs is een nieuwe Hyundai i10 Comfort ter waarde van € 12.995,-. De Hyundai Winterinspectie bij Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. is gratis, maar elk jaar wordt Hyundai-rijders gevraagd € 2,50 te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat de Vereniging Ziekte van Hirschsprung.

Relatie met klant verstevigen
De winter is altijd onvoorspelbaar, dus is het belangrijk dat de auto in goede conditie is. Daarbij is de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie bij Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. een mooi moment om de relatie met de klant te verstevigen. De Hyundai-rijders op hun beurt doneren graag € 2,50 voor de inspectie, omdat ze weten dat de landelijke opbrengst goed wordt besteed.

Dit jaar is het goede doel de Vereniging Ziekte van Hirschsprung. Veertig kinderen per jaar worden met deze darmziekte – waarbij de darmen niet goed werken, met ernstige gevolgen voor de patiëntjes – geboren. Het is belangrijk dat deze ziekte snel wordt herkend. De opbrengst van de Hyundai Winterinspectie wordt gebruikt om meer bekendheid voor deze ziekte te bewerkstelligen bij professionals, kinderartsen, verloskundigen en kraamverzorgenden, zodat deze kinderen met Hirschsprung onnodig lijden wordt bespaard.

Prijzen winnen
Hyundai-rijders ontvangen een mailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. controleren of zij een van de ruim 26.500 prijzen hebben gewonnen. Vorig jaar werd de hoofdprijs, een nieuwe Hyundai i20, uitgereikt in Gorinchem. Ook vele andere mooie prijzen vonden hun weg naar Hyundai-klanten. In 2017 zal dat niet anders zijn.

Fotobijschrift:
De auto voorbereiden op koude winterse omstandigheden voorkomt vervelende verrassingen. Daarom biedt de Hyundai Winterinspectie op vrijdag 10 en zaterdag 11 november bij Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. uitkomst.

 Autobedrijf Van de Wouw Waalwijk b.v. roept klanten op voor de Hyundai Winterinspectie