Autobedrijf van de Wouw heeft een hoogwaardige auto huren dienst voor Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omgeving. Met onze betrouwbare, vakkundige en klantvriendelijke aanpak en onze technische vaardigheid zijn we in staat een uitstekende verhuurservice te bieden. Zowel particulieren als bedrijven mogen bij Autobedrijf van de Wouw een auto huren om vanuit Waalwijk en de regio volledige mobiliteit te genieten.

Meer informatie over de voorwaarden en zeer scherpe tarieven vindt u op onze website. We maken graag duidelijke afspraken en klanten mogen ons daar ook aan houden. Zo spreken we dus altijd een scherp tarief af met huurders. We verhuren klanten gegarandeerd geen oude auto, en ook geen occasion, juist wel standaard zijn airco en een fatsoenlijke audio-installatie in een verder goed toegeruste wagen. De auto’s zijn te huur voor één dag, maar ook voor meerdere dagen of zelfs een paar maanden.

Autobedrijf van de Wouw maakt het met een goedkope huurprijs en perfecte service heel aantrekkelijk om een auto te huren vanuit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand. We maken het voor klanten graag snel en eenvoudig. Behalve luxueuze personenauto’s verhuren we bijvoorbeeld ook bestelbusjes.

Meteen een auto huren vanuit Waalwijk of omgeving kan makkelijk en snel via onze autoverhuur pagina, of neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?